INLOG MEDEWERKERS


Zoeken  

Semex Nieuws

Aanmelding Canada reis 2019!
Meld u nu aan voor de Semex studiereis naar Canada! Van 2 t/m 10 november 2019 biedt Semex u een p...
ProMate advies voor Melkveebedrijf de Willem's-Hoeve
Vorige week heeft onze vertegenwoordiger Tim Feijnenbuik een ProMate advies op koe- en bedrijfsn...
Stier van de maand mei: Attico
Gen-I-Beq Attico red : de rode kracht! (Sympatico X Baxter X Goldwyn) La Waebera Attico (Zwi...
Canada reis 2019!
Save the date! Semex organiseert weer een superleuke studiereis naar Canada! Houd 2 t/m 10 novembe...
Immunity+ in Duitsland @ Milchhof Frisian
Immunity+ in Duitsland @ Milchhof Frisian Martin Buschsieweke, Semex Duitsland General Manager ...
Fokwaardes April 2019
Enkele Highlights Bij iedere fokwaardedraai komen er weer nieuwe interessante stieren bovend...

Bekijk Alle Artikelen
Dairy Academy Event 2018!
Artikel Geplaatst Op December 17, 2018, 10:35:29

Bookmark and Share    Subscribe

Dairy Academy Event 2018!

Als trotse partner van de Dairy Academy Oenkerk, was Semex Holland ook aanwezig op het Dairy Academy Event 2018! Deze avond wordt jaarlijks georganiseerd door de Dairy Academy om melkveehouders die melk leveren aan Royal A-ware in de watten te leggen.

Afgelopen woensdagavond 12 december 2018 was het Abe Lenstra stadion in Heerenveen volledig omgetoverd tot een heus Winter Wonderland. Tijdens de avond werden het ‘Meest innovatieve idee’ en de ‘Meest bijzondere Royal A-ware koe’ awards uitgereikt. Daarnaast konden de melkveehouders via een loterij exclusieve prijzen winnen, waaronder een volledig verzorgde dagtrip  met een bezoek aan een Semex melkveebedrijf i.c.m. een Claas fabriek in Duitsland.

Uiteindelijk zijn de melkveehouders met een leuk gevulde goodiebag met een eigen gekozen kaas naar huis gegaan, aangevuld met een houten kaasplank en kaasschaaf, aangeboden door alle partners van de Dairy Academy. Al met al, was het een geslaagde avond voor ons als kennispartner van de Dairy Academy en ook voor alle melkveehouders! 

Achtergrond informatie:
Semex is kennispartner van de Dairy Academy: een kennisplatform voor melkveehouders die melk aan Royal A-ware leveren. Gedurende het jaar organiseert de Dairy Academy onder andere samen met haar kennispartners workshops en trainingen, over actuele thema’s en onderwerpen. Alle activiteiten staan in het teken van kennisuitwisseling en de verbinding onderling tussen de melkveehouders. Dairy Academy organiseert één keer in het jaar een evenement voor de aangesloten melkveehouders én kennispartners om het jaar gezamenlijk af te sluiten.Print Deze Tekst | Stuur Deze Tekst Door