INLOG MEDEWERKERS


Zoeken  
Samen werken aan een duurzame veestapel

Het leven is een evolutie, voortbordurend op het verleden, maar met de nodige aanpassingen voor een succesvolle toekomst. Bij Semex wordt onze visie voortdurend bijgestuurd door wat we horen en zien bij onze klanten.

Genetics for life is deze evolutie. Het is een alles omvattend concept met genetische oplossingen, de manier waarop we wereldwijd willen groeien, onze drang naar onderzoek, onze trainingsprogramma’s en bovenal het ontwikkelen van duurzame, winstgevende veestapels en levenslange relaties met onze klanten. Genetics for life draait om het verbeteren van de levenskwaliteit en hoe we de groeiende wereldbevolking zullen voeden.

Wat we horen, zien en leren van onze klanten is wat ons drijft. Immunity+ is een revolutionaire ontdekking, waardoor we u stieren kunnen aanbieden die een natuurlijke hogere weerstand hebben en deze ook doorgeven aan hun nakomelingen. De Genomax stieren van Semex behoren tot de beste DNA geteste stieren, die wereldwijd te verkrijgen zijn. Repromax biedt, samen met het tochtdetectiesysteem Heatime, een oplossing om de vruchtbaarheid van de veestapel te verbeteren.

Naast het welbekende Stieradvies staat binnen het Semex Serviceprogramma de Semex AI24 “Focus op Vruchtbaarheid” rapportage centraal. Deelnemers aan dit programma ontvangen elk kwartaal hun bedrijfsresultaten op het gebied van duurzaamheid en vruchtbaarheid. Hiermee geeft Semex inzicht in uw bedrijfsresultaten en slaan we samen een weg in om te werken aan duurzaam resultaat.

Van vertegenwoordiger zijn wij geëvolueerd naar adviseur en inmiddels zijn we ook meer en meer een partner geworden, die u kan bijstaan in datgene waar we het best in zijn: het continu verbeteren van de veestapel en ondersteunen bij het verbeteren van technische bedrijfsresultaten, waardoor het bedrijfsrendement verhoogd kan worden.

Samen met u willen we werken aan een duurzame veestapel, een toekomst met een gezonde, hoogproductieve veestapel!

Genetics for life.

 

none